3 tipy Magdy Šebestovej ako si udržať svieži vzhľad

Každá z nás by rada vyzeralo sviežo a to najlepšie bez námahy. Postupom času nároky na dokonalý vzhľad narastajú a my sa chceme priblížiť krásnym a sviežim dámam z televízie alebo časopisov. Svoje triky nám prezradila odborníčka na slovo vzatá, najkrajšia Slovenka roku 2006 a riaditeľka súťaže krásy Miss Slovensko Magdaléna Šebestová. Vyskúšajte jej rady a svieži vzhľad sa stane vašou každodennou vizitkou.

 
Šport a zdravá strava
Cvičenie je zázračná vec, pri troche úsilia je každý schopný niečo pre seba urobiť. „Svieži vzhľad si udržujem pravidelným cvičením a behom na čerstvom vzduchu. Pomáha mi to odbúrať stres a nabije ma to energiou do nového dňa, keďže cvičiť chodievam skoro ráno. Nedám dopustiť na zdravú stravu a dostatočný príjem tekutín.“ prezrádza riaditeľka súťaže krásy. Začiatky sú vždy určite ťažšie, ale odmenou je úžasný pocit po odbehaných kilometroch. Potom už len stačí dodržovať pár zásad zdravej výživy a pitný režim a vyzeráte výborne. Skúste aj rôzne očistné detoxikačné kúry, ktoré sú momentálne veľmi populárne.
 
Veselé farby
Nie nadarmo sa hovorieva, že človek sa oblieka podľa toho, ako sa cíti. S príchodom jari odkladáme šedivé odtiene farieb a meníme ich za pestrejšie kúsky z nášho šatníka. Aj to prispieva k sviežemu vzhľadu každého z nás. Potvrdzuje to aj krásna Magda: „Vyzerať sviežo môžete aj vtedy, keď sa budete obliekať do veselých jarných farieb, ktoré vás nielen rozžiaria, ale pridajú aj na lepšej nálade.“
 
Pozitívna myseľ
Úsmev, dobrá nálada a pozitívne myslenie je najlepším liekom na všetko, dokonca aj na svieži vzhľad. Pozitívny človek má zvláštne vyžarovanie a v každej spoločnosti je neprehliadnuteľný“  hovorí vždy dobre naladená Magda. Nezabúdajte, že pozitívna myseľ je kľúčom k úspechu. Venujte pozornosť svojmu voľnému času, snažte sa úplne vypnúť a zregenerovať myseľ pre ďalšiu prácu. Venujte sa tomu, čo máte radi, či už je to šport, kultúra, cestovanie, domáci miláčikovia, skutočne čokoľvek. Stretávajte sa so svojimi priateľmi, zoznamujte sa s novými ľuďmi, ktorí rozšíria vaše obzory a obohatia vám život.
 
Na to, aby ste vyzerali pekne a sviežo, ako vidíte, nepotrebujete tučnú peňaženku. Stačí iba pár drobností, ale bez snahy to nepôjde. Nezáleží na tom, či vaše kroky smerujú k výmene šatníka alebo do fitnescentra. Postačí, ak budete robiť to, čo vám prináša radosť!
 
Janka Radimáková
 
Foto: Forza a.s.